Tenisul este un sport dinamic, elegant, complet, spectaculos, care presupune nu numai o exceptionala pregatire fizica, ci si inteligenta.Cuvantul “tenis” vine din frantuzescul “tenez” (“tineti”), termen lansat pentru a marca punerea in joc a mingii.

Lumea tenisului e în șoc.Liderul ATP Novak Djokovic a fost descalificat din turneu din cauză că a lovit arbitrul de linie cu o minge.Normal că era o minge dacă tenisul presupune asta.Doar nu a picat din cer.Partea proastă e că mingea a lovit-o pe arbitra de linie care s- a prabușit la pământ.Decizia este una corectă?A fost intenția de a lovi?

Au mai fost cazuri în istoria tenisului..Rafael Nadal a lovit în cap o fetiță de mingi.

În optimele de finală ale turneului de la Australian Open , din ediția 1990, meci împotriva suedezului Mikael Pernfors, McEnroe a primit doar un avertisment pentru că se uita amenințător la o femeie arbitru de linie, jonglând cu mingile pe rachetă.

Până și Federer a lovit și a fost lovit pe terenul de tenis.

Voi ce credeți?

2 gânduri despre “Descalificarea lui Novak Djokovic, de la US Open, exagerată?

  1. Dintre oamenii nascuti pe Terra de la începuturile civilizatiei pierdute în vremurile preistorice, doar Fiul omului Hristos a fost singurul Om în trup pedepsit, condamnat si omorât nevinovat, restul omenirii care s-a succedat generatii la rând pe pamânt, toti au fost, sunt si vor fi gasiti mai mult sau mai putin vinovati înaintea lui Dumnezeu, se întelege ca si eu. mai mult decât oricare dintre semenii mei ! :) :D )))

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s