Culorile s-au cam schimbat afară.Hai să aducem un strop de culoare în casa noastră.Cum ?

  1. În primul rând mi-am dat seama că nu am nici o plantă în casă.Buchete de flori mai vin în trecere dar pleacă repede.Pe lista mea urmează achiziționarea unor plante care să aducă un strop de culoare și de liniște în casa mea plus bonusul de aer mai curat.

2. Cum 50% din timp suntem în bucătărie ar trebui să ne axăm pe partea aceasta.Toată lumea cumpără lucruri de bucătărie, atunci e timpul să le și folosim.Lucruri din vacanță cumpărate (unii au obsesia cănilor, șorțurilor de bucătărie, fețe de mese).Trebuie să facem din casa noastră o zi de sărbătoare.Mai ales ne trebuie un ceainic frumos și ceșcuțe asortate!Viața e făcută din culori!Să nu uităm de prosopelele de bucătărie.

3. Pentru a avea mai mult confort până și vizual ar trebui sa apelăm la ordine în materie de lucruri.Uneori ne ajută și cutiuțele de plastic pentru a depozita lucruri.Ele sunt de diferite forme, culori deci avem de unde alege.

4. Fiecare are unele lucruri la care ține și vrea să stea la loc de cinste.Păi în cazul acesta scoate-le în față.Nu are rost să le ții ascunse!Fotografii, tablouri, ceasuri,diplome importante.Trebuie să fi atent să nu exagerezi!

5. Personalizează-ți propiul spațiu după propiul gust.Nu ar trebui să îți lipsească un covoraș în cameră și o pereche de papucei.Toată lumea are o pereche nu?

6. Apelează la pernele de decor și la o pătură cu care poți acoperi patul.Patul trebuie făcut tot timpul.Ordine și disciplină.

7. Îți trebuie neapărat un coș de rufe din bambus care te va ajuta cu haosul hainelor.

8. Pastreză-ți ordinea la birou. Nu ar trebui să lipsească de pe birou foi albe, post-it note pentru liste și listuțe dar și o agendă în care să notezi chestii.

9. Neapărat trebuie să avem o oglindă în casă.Alegerea marimii depinde de scopul oglinzii, dacă aceasta este centrul de interes, un accesoriu sau pur și simplu functionează ca fundal.

10. Creeză-ți un loc numai pentru tine, spațiul unde să evadezi și să citești o carte bună.

11. Alege o zi de răsfăt culinar pe săptămână și un ritual de spa acasă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s