M-am jucat puțin cu titlul că nu îmi aparține și i-am gasit eu un titlu. Uneori suntem cu capul în nori și uneori gândim la rece tot. Analizăm fiecare cuvânt spus, fiecare gest, privire. Poate aici se pierde totul. Dacă fiecare ar lăsa de la el, ar ajunge să il iubească pe cel de lângă așa cum e el, fără să vrem un perfect sau să tindem la el. Nu există, la fel ca și persoana ta care nu e perfectă. Imperfecțiunile fac frumosul, care unii nu știu să le aprecieze. Trebuie să riscăm. Abia atunci o să realizăm că am câștigat o groază. Poate mai mult de cât ne-am așteptat.

Da uneori cred ca bărbații sunt de pe Marte că te lasă să crezi una dar treaba stă cu totul diferit. Cum gândesc, ce gândesc și concret ce vor?

Și iubirea am impresia că e un bilet la loterie. Ai noroc sau nu. Asta e și în cazul barbaților. Ai noroc sau nu. Nu contează cum arăți, cum gandești , mai trebuie ceva. Un gram la magie!

Cine pe cine trebuie să caute? Să zicem că ai găsit persoana potrivită. Treaba abia acum începe.

După ce ai gasit-o trebuie să o pui la loc de cinste? Cum trebuie să te comporți?

Uneori cauți și nu găsești și poate e sub nasul tău și ești prea ocupat să vezi, uneori cauți și găsești ceva cu totul diferit care nu ști cum va fi, uneori te complaci, uneori timpul te presează și faci alegeri nepotrivite.

Cartea ”Bărbații sunt de pe marte femeile sunt de pe venus” dezvăluie cât de diferiți sunt bărbații de femei. Autorul Dr John Gray relatează deosebirea între bărbați și femei în toate domeniile vieții. Nu numai că cele două sexe comunică diferit, gândesc diferit, acționează diferit, iubesc diferit. Provin de pe planete diferite, asta în viziunea lui.

Nu cred că aș fi în totalitate de acord cu afirmațiile lui dar în unele cazuri poate si femeia încurcă planeta ajunge pe Marte și barbatul pe Venus. Sau ar trebui să încurce planetele.

Trebuie să ajungi să accepți dacă iubești, comunicarea este cheia. Cum ar fi dacă ambii parteneri ar gândi la fel? Într-o lume atât de mare piesele puzzu-lui sunt amestecate, partea cea mai frumoasă e că nu știi ce piesă îți va veni ție. După ce ai cules piesa începe aventura. Începutul e frumos în orice, contează și ce va mai urma, dacă va mai urma ceva, și nu devine un final înainte de început. Nu totul ține de tine.

Ne confruntăm cu răbdarea și timpul în orice. Primii noștrii inamici. Nu iartă pe nimeni.

Iubirea un bilet la loterie. Ai noroc sau nu.

Ce vor bărbații? Cum gândesc ei? Cum acționează? Ce caută și până la urmă cu ce se aleg?

Un prieten relata următoarele: că femeia cu care trăiești( orice statut ar avea ea, soție, prietenă, amantă) ajungi să plătești în rate, iubirea ei. Mă gandeam cât vorbea el, oare are dreptate? Viciversa nu se aplică?

El zicea că femeia nu face primul pas ci așteaptă ca bărbatul să actioneze. Și bărbatul ce așteaptă? Nu cred ca partea cu acționatul e problema la niciunul, ci partea de comunicare și convețuire e mai grea.

O să revin.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s