Sincer nu știu de ce nu am apelat mai repede la una. Acum nu mă mai văd folosind periuța clasică. Anul trecut mi-am cumpărat o periuță electrică Oral B Pro 2 2000 după ce stomatologul mi-a sugerat una . Acum vreau să imi achiziționez una și mai smart. Spălatul pe dinți a devenit mai distractiv!

Cum m-a ajutat stomatologul ?

Îmi primul rând să conștientizez mai bine lucrurile care deja le știam dar poate nu le puneam tot timpul în practică. Mi-a sugerat achiziționarea unei periuțe electrice. Zis și făcut.

Nu ai cum să îți minți stomatologul:))))

Mi-a explicat avantajele periajului dentar, care trebuie făcut corect făcut de 2 ori pe zi obligatoriu, completat cu produsele potrivite pentru o dantură sănătoasă: ața dentară, apa de gură și irigatorul bucal.

De ce am început să folosesc o periuță electrică?

Pentru că era și timpul să trec la o periuță electrică. Mersul la dentist aduce și lucruri bune în viața ta. Nu trebuie să ajungem la dentist numai în momente critice. Putem să întimpinăm cariile dacă am merge din timp la stomatolog. Banii și timpul sunt o piedică dar nu trebuie să fie asta principala cauză care să ne țină departe de cabinetul stomatologic.

La insistențele stomatologului am cumpărat periuța electrică. Acum totul mi se pare mai ușor și mai profesionist.

Mă spălam corect pe dinți?

Răspuns final nu. Periam dinții prea puțin și incorect. Periajul corect trebuie să țină 4 minute pentru periuța clasică și 2 minute pentru periuța electrică.

Greșeli care le făceam: spălatul dinților foarte tare, nu spălam toate zonele corect și complet. mă spălam prea repede și superficial.

Cum m-a ajutat periuța de dinți electrică?

În primul rând periuța curăță mai rapid, intens, capătul de periaj înconjoară fiecare dinte pentru o curățare mai bună, are un control care te atenționează și reduce viteza în ceea ce privește gingiile (pentru a te asigura că nu apeși prea tare asupra lor), bateria LI-ON care îți ține periuța încărcată timp de 2 săptămâni.

Un alt avantaj care vreau să îl aibă următoarea periuță de dinți : să fie dotată cu timer, să aibă o conectivitate Bluetooth și senzori care să anunțe dacă am neglijat vreuna dintre zonele cavității bucale. De acum spălatul pe dinți să fie și mai fun !

Intrând pe emag reducerile deja mă așteaptă. Oamenii ăștia citesc gânduri cred.

Am de unde să aleg: https://www.emag.ro/search/periute-dinti-electrice/periute/c?ref=autosuggest_category1.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s