Adio căldură. Bun venit anotimpule friguros.

Un nou sezon care nu va mai fi ca cel de anul trecut. Anul acesta va fi cu totul diferit. Sunt pregătită! Pelerina așteaptă cuminte ca un soldat să treacă la apel, încălțările să le urmeze pașii, ceainicul pe etajera pentru schimburile de noapte, cărțile aranjate și ele. Sunt pregătită anotimpule să te fac să pleci mai repede decât vrei tu!

Cum să ne împrietenim mai bine cu acest anotimp? Ce ar trebui să avem în garderobă și în viața noastră?

Toamna un anotimp nostalgic, copacii parcă cântă în cor și noi suntem spectatori la tot ce se aude. Copacii se scutură de frunze și noi punem mai multe haine pe noi. Când frigul, ploaia își fac prezența deja trebuie să căutăm în cufărul cu haine. Începe petrecerea! Ce ar trebui să găsim ca să trecem cu brio de acest anotimp:

 1. Palton sau trech o investiție care te ajută să ieși din impas. Aceste piese vestimentare pot fi integrate cu ușurință în orice ținută.
 2. Umbrelă.. Da ai auzit bine o umbrelă de calitate te va ține mult și te va ajuta cu ploaia nervoasă care nu te anunță niciodată când vine.
 3. Eșarfe de cașmir care te salvează atunci când părul e abia spălat și totuși vrei să ieși pe usă. Trebuie să îți achiziționezi una !
 4. Pelerina de ploaie și încălțări pe măsură. Dacă îți cumperi unele de calitate o să se merite toți banii!
 5. Cărți e anotimpul care ne ține cel mai mult în casă și ar trebui să profităm pe măsură!
 6. Ceaiuri, ciocolate calde, fă- ți un stoc cu ce îți place cel mai mult și savurează-le când frigul a pus stăpânire pe tine.
 7. Dă drumul la serialele care nu le-ai văzut sau care le-ai văzut și ți-au plăcut! Totul cu măsură!
 8. Pijamale și haine confortabile pentru stat în casă e alegerea cea mai bună. Pentru afară un pulover pufos sau un hanorac oversized.
 9. Achiziționează-ți jocuri de societate sau jocuri strategie adulți pentru weekendurile cu prietenii
 10. Cumpără-ți o carte de bucate sau caută online rețete pentru a deveni un adevărat masterchef. Munca în echipă e și mai fun!
 11. Fă cinema la tine acasă. Pute-ți face prin rotație!

După ce ți-ai pus ploverul pufos, jensii favoriți trenchiul ai face bine să ieși afară să vezi covorul de frunze care te așteaptă și să faci cunoștiință cu anotimpul care e în trecere și o să facă loc la următorul..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s